top of page

Showpakker

"Showet ditt var veldig involverende og barna syntes det var veldig gøy og magisk!"-Heather Fuglevik
Barnas Trylleshow


Dette er showet du trenger om du vil gi barna en fantastisk opplevelse! Et show fullstappet med humor, latter, glede, magi og sjonglering som virkelig er skreddersydd for dine barn. Barna får være en stor del av dette showet med å klappe, le og hjelpe meg i mange forskjellige situasjoner. Bursdagsbarnet blir midtpunktet og får hjelpe meg flere ganger i løpet av showet. 

 

Om du virkelig vil gi barna dine en opplevelse for livet, ta kontakt i dag for å være sikker på å få meg på besøk til ditt arrangement.

Jeg gjør bursdagen enklere å gjennomføre, jeg gjør programmet til arrangementet mer spennende og jeg gir dere den beste underholdningen dere kan få tak i!

 

"Vi takker igjen for ett fantastisk trylleshow. Både barn og voksne storkoste seg. Du hadde virkelig oss alle i din hule hånd! Showet var variert og hadde noe for enhver smak. Det var mye latter og moro!" - Anne Nygård, Nygårdshaugen Barnehage
 

Ballongskulpturer

Jeg kan komme til deres arrangement og lage flotte ballongskulpturer til barna. Dette kan passe godt inn på 17. Mai-feiringen, til juleavslutningen eller sammen med mitt trylleshow. Jeg kan lage figurene på stedet, eller ha med ferdige figurer om det er ønskelig.

Alle barn elsker ballonger og det å få sin egen ballongfigur er veldig stas. Jeg har laget ballonger i mange år og til mange aldere, dette er det ikke bare de aller minste som liker!

Spesielle behov


Jeg jobber alltid hardt for å innfri dine ønsker og behov, så om det er spesielle ting du lurer på, eller om det er spesielle behov ved ditt arrangement, nøl ikke med å ta kontakt. Jeg svarer på alle henvendelser så raskt som overhodet mulig og så godt jeg kan!

bottom of page